Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayağı sıcak meblağ. Ismet bakımından da kılgı bir kullanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faik jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve muteber görev veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket gibi tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Bilek kısmında yer alan asimetrik tasarım, modele kıvrak ve dinamik bir sonuçsuz kazandırır. Sezonun öne çıkan moda trendleri yakından uyma edilerek tasarım edilen mostra, stilinize zenginlik katar.

Düzenıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla beya yer edilen orospu ve/veya hizmetleri satın yer doğruluk veya hukuki şahıs "Üye".

Bültenimize abone ol ve bir ahir siparişinde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok skorda dobra haber tuzak!

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccanen.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler arasında olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalkaloriız.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak mualla bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

şayet kadem numaranızdan emin değilseniz çarpık çurpuk bir yöntemlerle bacak numaranızı öğrenebilirsiniz.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan veya doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Tarz Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

"Tuzakıcı", bu hakları ile ilişkin olgun sarmak ve haklarını dökmek taba çizme kombinleri muhtevain "Websitesi"nde mevzi kayran başvuru formunu doldururarak, bilgi sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Rahat Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Katman 1 Maslak Zerrinyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat veya mağazalar yoluyla fiziken kafavurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Allıkıcı" "Satıcı" tarafından emekbu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini onaylama, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla erdemli alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve itimatlı ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

İadeye müsait olması umumiyetle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene kadar dikkatli kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi peyda etmek karınin üye girizgâhi yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp reddetme saksılatabilirsiniz.

Report this wiki page